SVETOVANJE
Prosimo, vnesite vaš ime in priimek
Prosimo, vnesite vaš elektronski naslov

Sedežne garniture

po meri

sedežna garnitura
UDOBJE
sedežna garnitura po meri
KAKOVOST
naroči sedežno garnituro
VZDRŽLJIVOST
Pri nakupu sedežne garniture moramo vedeti, da je ne bomo le gledali, temveč bomo na njej preživeli večere po napornih delovnih dnevih.

Prav tako sedežna garnitura predstavlja okras vašega dnevnega prostora in je tudi zaradi svojih dimenzij in dizajna, dominantni element v prostoru.

Udobna sedežna garnitura nam mora zagotoviti kvalitetno preživljanje prostih trenutkov.

Za družine z več člani, ki se razlikujejo glede na velikost in potrebami po preživljanju prostega časa, je najboljša izbira sedežne garniture izbor tiste, ki omogoča nastavljanje višine, nagibanja sedeža in možnost razširjanja dodatnega elementa za noge.

Osnova sedežne garniture je njena konstrukcija, zato je pomembno da je le ta tudi trdna. Sama notranjost sedežne garniture pa je tudi pomembna zaradi rednega vzdrževanja.

Osnova sedežne garniture je največkrat narejena iz močnega lesa, kot je les jesena, hrasta, bukve ali pa iz kovine.

Podpirajoči del sedežne garniture odločilno vpliva na udobje. Narejen je iz letvic, lesonit ploščic, elastičnih trakov in valovitih vzmeti. Prav od tega dela je odvisno tudi, koliko časa bo garnitura ohranila svojo obliko in trdnost.

Pred nakupom nove garniture moramo vedeti, za kaj nam bo služila. Jo bomo potrebovali le za sedenje ali jo potrebujemo tudi kot začasno ležišče.

Pogosto raztegovanje sedežne garniture v začasno posteljo zahteva trdno konstrukcijo in mehanizem – mehka in elastična garnitura v tem primeru ne bo najboljša izbira.

Pri izbiri materiala garniture upoštevajte njegovo trajnost, možnost enostavnega vzdrževanja, prijetnost pri stiku s kožo in trajnost barve. Naravni materiali so najbolj prijetni za kožo, materiali iz microfibre pa najenostavnejši.

Preverite možnosti naročila sedežne garniture po meri v našem podjetju. Ne bo vam žal!