SVETOVANJE
Prosimo, vnesite vaš ime in priimek
Prosimo, vnesite vaš elektronski naslov

Naša

ponudba


Glede na večletne tapetniške izkušnje, ki sem jih pridobil v uspešnem in mednarodno priznanem tapetniškem obratu iz Ljubljane, sem se odločil ustanoviti lastno podjetje, ki je začelo delovati 6.2.2009 z imenom UDOBJE-DESIGN, TAPETNIŠTVO, Uroš Samotorčan s.p.

V podjetju Tapetništvo UDOBJE-DESIGN nudimo strokovno svetovanje in izdelujemo sedežne garniture po merah in željah strank za stanovanjske objekte, pohištvo za počitek, delo in ležanje (fotelje, delovne sedeže, klopi, jedilne stole, kavče, ležalnike, zofe, kanapeje, ležišča, posteljne vložke po meri) ter blazinimo izdelke za javne, delovne in družabne prostore (hotele, bolnišnice, pisarne, kinodvorane).

Ukvarjamo se tudi z izdelavo avtomobilskih prevlek, zvočnim oblaganjem vhodnih vrat in tal ter dostavo in montažo vseh vrst notranjih in zunanjih senčil.


Ponudba:


  • Strokovno svetovanje in tapetništvo
  • Izdelava unikatnih sedežnih garnitur in vzmetnic po meri
  • Obnova sedežnih garnitur

  • Obnova stilnega pohištva
  • Izdelovanje in preoblačenje notranje opreme za navtiko
  • Tapeciranje vrat in oblaganje tal


Dodatna ponudba:3D IZRISOBNOVLJENO STILNO POHIŠTVO
OBLAZINJENJE POSTELJ

Z računalniškim izrisom celotnih notranjih prostorov vam olajšamo opremljanje vašega novega stanovanja ali hiše.Za strankam iz celotne Slovenije nudimo obnovo starega stilnega pohištva v enostavnem in celostnem postopku od prevzema do dostave končnega izdelka na naslov stranke.


Zakaj bi kupovali novo posteljo, če lahko vaši obstoječi vrnemo novi izgled. V primeru, da želite malo popestritev vaše spalnice, vam nudimo tudi novo preobleko postelje v drugačni barvi. Naj nič ne zaustavi vaše domišlije.


Pokličite nas...

Uroš Samotorčan, mojster tapetnik in dekorater

T: 041-695-051
E: info@udobje.si