SVETOVANJE
Prosimo, vnesite vaš ime in priimek
Prosimo, vnesite vaš elektronski naslov

Podjetje


Glede na večletne tapetniške izkušnje, ki sem jih pridobil v uspešnem in mednarodno priznanem tapetniškem obratu iz Ljubljane, sem se odločil ustanoviti lastno podjetje, ki je  začelo delovati 6.2.2009 z imenom UDOBJE-DESIGN, TAPETNIŠTVO, Uroš  Samotorčan s. p.

V podjetju Tapetništvo UDOBJE-DESIGN nudimo strokovno svetovanje in izdelujemo sedežne  garniture po merah in željah strank za stanovanjske objekte, pohištvo za počitek, delo in ležanje (fotelje, delovne sedeže, klopi, jedilne stole, kavče, ležalnike, zofe, kanapeje, ležišča, posteljne vložke po meri) ter blazinimo izdelke za javne, delovne in družabne prostore (hotele, bolnišnice, pisarne, kinodvorane).

Sodobno grajene nove stanovanjske hiše pogosto narekujejo tudi nadstandardne oblike prostorov, kot so denimo polkrožne stene, nepravilni koti, različni nivoji tal… Da prilagodimo arhitekturni izvedbi hiše tudi notranje pohištvo oziroma sedežno garnituro, je pomembno, da le-to najbolj prilagodimo sami zasnovi prostora. Ker novodobna zgrajena hiša že navzven vzbuja pozornost, z atraktivno sedežno garnituro poskrbimo, da bo taka tudi notranjost dnevnih prostorov. Ker pri večjih dnevnih sobah nismo tako omejeni s prostorom, lahko pustimo prosto pot tudi lastni domišljiji. Pri izbiri sedežne garniture nam lahko pomagajo tudi določene publikacije, kot so revije s področja oblikovanja, internetne strani … Pomembno vlogo pri tem igra tudi tapetnik, za katerega smo se odločili za izdelavo sedežne garniture. Glede na izkušnje in naše želje nam bo podal predloge in ustrezno svetoval ter izdelal sedežno garnituro iz kvalitetnih materialov, ki bo funkcionalna in udobna.

 
Ponudba:

  •     Strokovno svetovanje in tapetništvo
  •     Izdelava unikatne sedežne garniture in vzmetnic po meri
  •     Obnova sedežne garniture
  •     Obnova stilnega pohištva
  •     Izdelovanje in preoblačenje notranje opreme za navtiko

Kontakt:

T:   041-695-051

E:  info@udobje.si
E:  uros@udobje.si